Appidé: Konstnärsthesis abstrakt

1. En app där användaren får klicka på knappar för vilka ord som dom vill ha med i thesisen. De ska vara indelade i verb, pronomen, adjektiv, substantiv. Under varje ordklass-rad så finns ett antal ord, som till exempel:

concept, precarious, ciudad contemporanio,

2.Ett annat alternativ är att göra som den här bilden i den här länken. Kanske någon blandning vore bra, och mer omfattande. Eller så gör man det så det blir som en slags labyrint. Man klickar på något ord, så får man upp en ny kolumn med möjliga nyah val.

http://www.artishock.cl/2013/02/27/%C2%A1eh-artista-contemporaneo-%C2%BFaun-no-sabes-como-explicar-tu-obra/

3. Sedan printas det ut en hel text där det står typ. “Abstract” och sedan hela texten. Man kanske kan göra så att om man klickar på till exempel “concept” för att ha med det ordet, så kopplas det ordet automatiskt mot tre andra helt random ord. Detta göra så att massor av ord byter plats, vilket gör att det enkelt kan skapas miljontals-kombinationer, vilket gör att varje text i princip blir unik. Vilket gör att man kan kalla konceptet för “Create a unique Abstract for your thesis.

4. Sedan ska projektet läggas in i olika forum på reddit, och grupper på facebook och så vidare. Se hur det får en helt fenomenal spridning. Mitt namn ska sen stå med på sidan, så att folk hittar till min linkedin och så vidare.

5. Sedan skriva upp vart projektet omnämnts.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s